4 szuperhatóanyag, ami csodát tesz a bőröddel

Ha fáradt, fakó a bőröd, küzdesz az évek nyomaival, nem árt ismerned ezt a 4 szuperhatóanyagot, melyekkel gyorsan, látványos változásokat érhetsz el!

1. A ragyogásfokozó C-vitamin

A C-vitamin nem csupán az immunrendszert erősíti, hanem külsőleg alkalmazva is rendkívül hatékony. Antioxidánsként felveszi a harcot a bőrkárosító szabad gyökökkel, csökkenti a ráncok láthatóságát, hozzájárul a bőrtónus kiegyenlítéséhez, fokozza a kollagéntermelést, emellett stimulálja a bőrsejtek működését és halványítja a pigment foltokat, valamint gyulladáscsökkentő és ragyogásfokozó is egyben. Élettel telibb, üdébb és egységesebb lesz tőle az arc, bőrünk visszanyeri természetes fényét, fiatal és ragyogó bőrképet eredményezve. A BABÉ C-vitamin ampulla kiemelkedően magas, 10%-os koncentrátumban tartalmaz C-vitamint.

2. Proteoglycan

Nyerd vissza bőröd rugalmasságát és feszességét! BABÉ Proteoglycan F+F ampulla proteoglycan tartalma növeli a bőr hidratáltságát, stimulálja a sejten belüli anyagcserét, így eredményezve sima és fiatal megjelenést. Láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, Argireline tartalmának köszönhetően pedig késleltetheti az új ráncok kialakulását. Az ampullák rendkívül magas koncentrátumban tartalmaznak aktív hatóanyagokat, így célzottan alkalmazhatók bőrproblémákra.

3. Fogyasztó hatású, narancsbőr elleni készítmény kapszaicin erejével

A Lift4Skin Body Shaper Slimming / Fogyasztó Anticellulitisz szérum  3D hatású zsírégető formulája magas koncentrátumban tartalmaz kapszaicint, mely felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a zsírszövet lebontását. A lipideket szabad zsírsavakká alakítja, így könnyen eltávolíthatóvá válnak a sejtekből. A szérum stimulálja a mikrokeringést és növeli a sejtes anyagcsere sebességét a hőtermelés aktiválásával. Ennek köszönhetően formálja és feszesíti az alakot és segíti az adott testrész körfogat csökkenését – 2 hónapos, rendszeres használat mellett – akár egy konfekciómérettel is!

Bizonyított hatások:*

  • Feszesebb bőr – 100%
  • Simább bőr – 100%
  • Csökkenti a látható cellulitiszt – 63%
  • Alakformálás (ruhaméret csökkentés) – 50%**

*Független tesztlaboratórium által 30 személyből álló csoportban, 2 hetes rendszeres használat után, cellulitisz csökkenést mérő eszközök általi eredmények.
** Független tesztlaboratórium által 30 személyből álló csoportban, 4 hetes rendszeres használat után, cellulitisz csökkenést mérő eszközök általi eredmények.

4. A kollagén és a szilícium

 A kollagén az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kozmetikai hatóanyaga, melynek egyik kulcsfontosságú feladata, hogy biztosítsa a bőrszövet sejtjeinek szilárdságát, regenerációját,

valamint megvédje a káros környezeti hatásoktól. Annak ellenére, hogy az egészséges életmóddal sokat tehetünk azért, hogy a szervezetünkben elegendő kollagén legyen, termelődése átlagosan 40 éves kortól jelentősen csökken. Szerencsére azonban egyre több olyan táplálékkiegészítő létezik, melyek segítségével külsőleg vagy belsőleg pótolni tudjuk a szervezetünk számára szükséges mennyiségű kollagént. Ezek közül pedig érdemes olyan készítményt választanunk, amely a kollagéntermelés egyik motorján, a szilíciumon alapul. A Flexipure Original bioaktivált szilícium étrendkiegészítő oldat multifunkcionális egészségvédő, kollagén szintézist elősegítő, immunerősítő és a hosszú távú aktív egészségmegőrzés és vitalitás alapvető kiegészítője. Fogyasztásával késleltetheted az öregedési folyamatokat.