Az idei 6 legmenőbb manikűrtrend

Az ápolt kéz sok mindent elárul egy nőről. Jó hír, hogy az idei manikűrtrendek formában és színben egyaránt széles spektrumon mozognak. Így, ha fontos számodra az ápolt, esztétikus köröm, biztosan találsz a most trendi verziók között a saját egyéniségednek, ízlésednek megfelelőt!

1. Éljenek a színek!

Miért kellene egy színt választanod a rengeteg gyönyörű színárnyalat közül? Légy bevállalós és kombináld a színeket! Nemcsak a gyűrűs ujjadra választhatsz eltérő színt, akár minden körmöd más-más színben pompázhat. Passzolhatnak egymáshoz, vagy lehetnek kontrasztosak, de akár koncepcionálhatod is: jöhetnek egy szín különböző árnyalatai, vagy homok színek, sőt a cukorkaszíneket is bátran bevetheted!

2. Minek a tetkó, ha ott a köröm?

Idén menő, ha szöveget, szimbólumot rajzoltatsz a körmödre! A lényeg, hogy kifejezd önmagad, érzéseidet.

3. Kristályok és csillámok

Nem kell valamilyen ünnepi alkalomra tartogatnod a díszített körmöket, az idén utcai viseletként is simán beleférnek a körömdíszítő elemek! Ha a gyöngyök, kristályok, strasszok vonzanak, akkor eljött a te időd!

4. Nosztalgia

Vagy retro? Mindenesetre a pöttyök, kockák és hullámminták reneszánszukat élik az idén… A ’60-as, ’70-es évek legdivatosabb színei is trendinek számítanak: menő a sárga, a barna és a narancs. Színválasztástól függően a minták teljesen más hatást érnek el: a pöttyös verzió fekete-fehér-piros színkombinációval merész és figyelemfelkeltő, míg semlegesebb színekben inkább cuki, kislányos üzenete van.

5. A természet színei

Nagy divat az idén a zöld, a hamvas barack és a szürke. Az utóbbi két szín meglehetősen konszolidált, de a zöldtől sem kell tartanod, hiszen minden árnyalata menő, az olajzöldtől a pasztellig. Így ha kifinomult megjelenésre törekszel, választhatsz a finom árnyalatok közül, melyek minden outfithez passzolnak.

6. Absztrakt

Ennek a manikűrnek az a lényege, hogy a körmödet átlátszó, natúr lakk fedi, erre kerülnek színes minták. Vagyis ez esetben nem fedi szín az egész körmöt, csak a szélére, ívére húznak vonalakat, vagy rajzolnak rá mintát összeillő színekből. Mutatós és egyedi

Lássuk a formát!

Idén nincsenek kötött trendek a körmök formájára vonatkozóan, egyaránt divat a mandulaalak, a szögletes és a hegyes.

Ne feledd, hogy ez az egész rólad szól, arról, hogy jól érezd magad a bőrödben! Nem kell megfelelned a divatnak, kövesd a saját ízlésedet, tartsd szem előtt, hogy mi az, ami illeszkedik az egyéniségedhez és a ruhatárodhoz! Figyelj körmöd épségére, egészségére is, hiszen egy-egy sérülés vagy elbaltázott manikűr után előfordulhat körömgomba, vagy a körömlemezek sérülése.

Ilyenkor tégy meg mindent körmöd gyors regenerálódásáért!

Vesd be a Long4Lashes extrém körömerősítő szérumot, melynek professzionális formulája hatékony segítséget nyújthat a gyenge, törékeny körmöknek. Segít a körömlemez újraépítésében, kitölti a hézagokat és az egyenetlen felületeket. Ettől a köröm felülete megvastagodik, erősebb lesz, ezáltal védi a körmöket a károsodástól és töredezéstől. A szérum elegáns opálos árnyalatot ad a körmöknek.

Ha körömgomba üti fel a fejét, fontos, hogy mielőbb le kell növesztened a körmödet. Ebben segít a Long4Lashes körömágy ápoló és körömnövekedést stimuláló szérum: krémes gél állagú formulája segít a törékeny, beszakadásra hajlamos, elvékonyodott vagy sérült körömlemez regenerálásban és gyorsítja a körömnövekedést.