Az idei szépségtrendek!

Nemcsak a divat változik évről évre, hanem a sminktrendek is. Ha szeretnéd megismerni az idei trendeket, akkor olvass tovább, mutatjuk, hogyan legyen megjelenésed a legfrissebb trendeknek megfelelő és milyen sminktermékekbe érdemes beruháznod az idén!

Trendek jönnek-mennek, vannak, amelyeknek örömmel intünk búcsút, például a hernyószerű, vastag szemöldökök nekünk kicsit sem fognak hiányozni, ahogyan a többrétegnyi kontúrozás sem…

Ha te is belefáradtál a sokrétegnyi smink elkészítésébe, jó hírünk van: az idén ahelyett, hogy vastagon elfednénk bőrünket, az új trendek szerint inkább emeljük ki annak ragyogását, szépségét. Ebben az időszakban nem az erős, túlzó, mindent elfedő smink lesz a menő, helyette a természetes, az egyedi adottságokat kiemelő irányzat kerül előtérbe. Ideje tehát hogy megmutasd és kiemeld a saját, természetes szépségedet!

A lélek tükre

Különösen nagy hangsúlyt kapnak a szemek ebben az időszakban. A színes sminknek már tavaly is nagy divatja volt, bár a járványhelyzet miatt a party sminkekkel nem sok lehetőség volt tündökölni… Kísérletezz nyugodtan az idén! Próbálj ki két eltérő árnyalatot a felső és alsó szemhéjon, sőt, keverheted a kontrasztos tónusokat egyazon szemhéjon belül is. Ha bevállalós vagy, próbáld ki a színes szemhéjtusokat is!  A trendi színek a rózsaszín, a kék, a lila árnyalatai és maradnak a metálos színek is. Ha inkább a visszafogottabb stílust képviseled, akkor sem kell kilépned a komfortzónádból ahhoz, hogy divatosnak érezd magad, a finoman sminkkelt, füstös szemek soha nem mennek ki a divatból. Feldobhatod viszont egy kis csillogással, a belső szemzugban elhelyezett fehér, ezüst vagy akár arany szín kiemeli a szemedet.

Akármilyen szemhéjsmink mellett döntesz is, szentelj figyelmet a szempilláidnak, hiszen a dús pillák adnak igazán keretet a szemednek! A Long 4 Lashes szempillanövesztő család úgy lett kifejlesztve, hogy alig egy hónapon belül rapid változást idézzen elő. A pilláid bedúsulnak, megnőnek (min. 2 mm-el hosszabbá válnak) és a színük is sötétebbre vált. A tökéletes hatás érdekében a Long4Lashes Szempillanövesztő szempillaszérum mellé használd nappalra a Long 4 Lashes Növesztő szempillaspirált, mely 3 dimenzióban hat és nemcsak növeszt (a biotinnak köszönhetően), hanem megemeli és íveli is a pillákat.

Arcpír

Az idei évben a hamvas, természetes hatású arcbőr hódít, felejtsd el a vakolatszerű alapozókat! Egy kis rózsás pirosító csodás hatást kölcsönöz a bőrnek, üdének és kipihentnek tűnik tőle az arcod. Válaszd azt az árnyalatot, mely természetes hatást nyújt a bőrödön, a lényeg, hogy a végeredmény olyan legyen, mintha a hidegtől picit kipirultál volna.

Csókos ajkak

Az örök klasszikus piros ajkak mellett hódítanak a bordó árnyalatai is, de figyelj rá, hogy inkább csak natúr sminkek mellé válaszd ezeket az árnyalatokat! Ha szemközpontú smink mellé teszed le a voksodat, akkor inkább a természetes hatású szájfényeket kapd elő a fiókból, amikor a nappali sminkedet készíted.