Bio-Oil Gél: forradalmian új termék száraz bőrre

Megérkezett Magyarországra is a száraz bőr hatékony ellenszere, a Bio-Oil Gél!

Ez az olaj alapú gél klinikailag bizonyítottan helyreállítja, táplálja és kondicionálja a bőrt. A krémek és testápolók kb. 70%-a víz, amely semmilyen módon nem hasznosul a bőrben, míg a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre mindössze 3% vizet tartalmaz, így szinte teljes egészében aktív.

gel-szaraz_borre

Egy vizsgálatban, amelyet bőrszárazságban szenvedő felhasználók bevonásával végeztek, a résztvevők többsége azt mondta, hogy a gél hatékonyabb volt, mint bármi más, amit eddig a száraz bőrre alkalmaztak.

Regenerálja a szárazságtól berepedezett bőrfelületet, azonnali megkönnyebbülést és intenzív, tartós hidratáltságot biztosítva a bőr számára. Összetevői könnyen felszívódnak és védőréteget képeznek a bőrön, amely ellenáll a nedvességveszteségnek és helyreállítja a száraz bőr optimális, hidratált állapotát és a bőr természetes védekező képességét.

Mit mondanak a hozzáértők?

A klinikai teszteken túl mindig érdekes, mikor első kézből hallunk véleményeket egy kozmetikumról. Mivel hazánkban még újdonság a Bio-Oil Gél, ezért a külföldi bloggerek írásaiból szemezgettünk.

gel-szaraz_borre

Kezdjük a Yesmissy bloggerének írásával, aki arról számolt be, mit történt a bőrével a Bio-Oil Gél tizennégy napos használata során:

„Lefekvés előtt a kezemre és a lábamra használtam a Bio-Oil Gélt. Kezeim szörnyű állapotban voltak, egész évben szárazak a gyakori mosástól és az év hidegebb hónapjaiban ez csak romlik. A köröm körüli bőr gyakran kemény, kézfejem extra száraz, és időről időre sajnos ekcémától is szenvedtem.

A lábaim sem voltak jobb állapotban, különösen a lábfejem és a sarkam. Gyakran végzek mezítlábas edzéseket (pilates és jóga), ez tovább rontja a bőröm állapotát.  Tudom, hogy ez nem hangzik valami gusztán, de biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen problémákkal küzd.

1. nap

Amikor először használtam a Bio-Oil Gélt, alábecsültem. Olyan mennyiséget kanyarítottam ki a dobozból, amennyit testápolóból vennék – nos, a gélből korántsem kell annyi, vélhetően az olaj alapú összetételének köszönhetően. Jó hír, hisz így egy tégely hónapokig elég akkor is, ha mindennap használod, így extra gazdaságos. Az első tapintásnál könnyűnek, selymesnek éreztem és felvitel után azonnal beleolvadt a bőrömbe. A kezemet és a lábamat rögtön hidratáltnak éreztem, zsíros utóhatás nélkül.  Őszintén meglepődtem, milyen gyorsan és hatékonyan hidratálta a bőröm, az eredmény teljesen lenyűgözött.

3-4. nap

Kezdtem észrevenni a bőröm minőségének a javulását, úgy tűnt, a száraz bőröm kezd normalizálódni. Plusz öröm volt, hogy amikor reggel felébredtem majdnem 8 órával az esti krémezés után, a bőröm még mindig teljesen hidratált és lágy volt.

7. nap

Körülbelül egy hetes használat után a termék rajongójává váltam. Azt hittem, egész életemben szenvedni fogok a száraz bőrömmel járó problémáktól és őszintén felszabadító volt az érzés, hogy ez a gond megoldódott. A bőröm sokkal lágyabb, feszesebb és hidratáltabb volt.

14. nap

Viszlát, száraz bőr! Alig tudom elhinni, de a száraz bőröm helyreállt. A 7. és a 14. nap között minden nap fokozatos javulást tapasztaltam, a bőröm egyre puhábbá és erősebbé vált. A bőröm egész nap hidratált maradt és jelentősen simábbnak is látszik. Azt kell mondanom, hogy a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre jobban bevált, mint bármely más hidratáló, amelyet korábban használtam. Valóban javította a bőröm állapotát, ha Te is bőrszárazságtól szenvedsz, akkor őszintén és nagyon ajánlom.”

Forrás: https://yesmissy.com/biooil-dry-skin-gel-before-and-after/

Claire Sebastião az angol All4women oldal bloggerének véleménye:

„Kipróbáltam az új Bio-Oil Gélt Száraz Bőrre (és imádtam)

Helló, a nevem Claire és nagyon-nagyon, nagyon száraz bőröm van. Jártam már bőrgyógyásznál is a problémámmal, aki azt mondta, hogy még sosem látott ennyire száraz bőrt. Noha ez nem az, aminek különösebben örülnék, néha jól jön, hiszen határozottan én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy kipróbáljam azokat a szépségápolási termékeket, amelyek állítólag segítenek a száraz bőrrel kapcsolatos problémákon. Így hát, amikor hallottam a Bio-Oil vadonatúj száraz bőrre fejlesztett géljéről, már tudtam, hogy tesztelnem kell.

Mi a helyzet a Bio-Oil Géllel?

Az első dolog, ami szembetűnő, hogy ez nem egy krém, hanem egy rózsaszínű gél. A gélkészítmény lehetővé teszi az inaktív víz nagy részének az olajjal való cseréjét – amely kitűnő indulási alap a száraz bőr ápolásához.

gel-szaraz_borre

Milyen érzés használni?

A gélnek kellemes Bio-Oil illata van, ami ismerős azoknak, akik használták már az olajat. Amikor felkened, észreveszed az egyik legnagyobb különbséget a gél és más krémek között: könnyen elkenhető és csak pici kell belőle. Tudtam ugyan, hogy kis mennyiség kell, de nem tudtam, hogy ennyire kicsi. A gél simán siklik a bőrödön, könnyen és gyorsan felvihető – nem kell dörzsölni, masszírozni, mint sok krémet és testvajat.

Milyen érzés a bőrnek?

Rögtön beszívódik, azonnal hidratál, de egy vékony réteg marad utána a bőrödön. Tudom, hogy vannak, akik nem szeretik azokat a hidratáló termékeket, amelyek nem szívódnak fel nyom nélkül, de én imádom őket, mert azt tapasztalom, hogy hatékonyabbak a száraz bőr elleni küzdelemben. Ráadásul a gél valóban ragyogóvá teszi a bőrt!

Tehát segít-e a gél a száraz bőrön?

A teszt során naponta egyszer, körülbelül egy hétig használtam és nagyon örülök, hogy beszámolhatok arról, hogy igen, a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre csodálatos hatással volt a bőrömre. Sima és rugalmas volt egész nap, megszabadultam a feszülő, húzódó, viszkető érzéstől. Sőt, miután abbahagytam a használatát, a bőröm még néhány napig hidratált maradt.

Az 5 éves gyermekem sajnos örökölte a száraz, érzékeny bőrömet, így rajta is teszteltem a gélt. Mindössze 2 nap alatt rendbe hozta száraz bőrének foltjait, sőt az enyhe ekcéma-foltokat is.”

Forrás: https://www.all4women.co.za/1618784/fashion-beauty/beauty/review-i-tried-bio-oils-new-dry-skin-gel-and-loved-it