Élvezd ki várandósan is a karácsonyt!

Ez az év legszebb időszaka és sok szempontból szerencsés vagy, hogy az adventi-karácsonyi időszakban vagy állapotos! Így miután nap mint nap szembesülhetsz kellemetlenségekkel (öt réteg ruha, csúszós utak), most foglalkozzunk az előnyökkel is!

Karácsonyi csemegék

Senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha kétszer is szedsz a karácsonyi menüből. Nyilván érdemes mértéket tartani, de ha megkívánsz valamit, nyugodtan tedd a tányérodra. Az alkoholfogyasztás persze ilyenkor is tabu, de legalább nem kell bűnrossz házipálinkákat behörpintened udvariasságból.

Vásárolj kényelmesen

Ha nem szereted a tömeget (márpedig ki szereti, különösen állapotosan) és nem akarsz cipekedni, intézd a bevásárlást online. Ha mégis bemerészkedsz egy beváráslóközpontba, gombold ki a kabátodat és tedd közszemlére a pocakodat, hiszen egy kismamát mindenki szívesen előre enged, még csak kérned sem kell.

Kényelmes előkészületek

Ha valamikor, akkor most biztosra veheted, hogy segítséget kapsz mind az ünnepek előtti takarításban, mind a vendégségeket követő elrámolásban. Ugyanez a helyzet az ünnepi menüvel is, még akkor sem várja el tőled senki, hogy ötfogásos vacsorát tálalj, ha egyébként konyhatündér vagy. Az idén semmi sem kötelező, csak annyi energiát fordíts az ünnepre, amennyi jól esik!

 Találjátok ki az új hagyományokat

Jövő karácsonykor már lesz egy kisbabátok, így ideje megálmodnotok a saját családi hagyományaitokat! Lehet ez egy visszatérő program, a karácsonyi vacsora menüje, egy különleges süti, bármi, ami örömmel tölti el a szíved.

Szentimentalizmus engedélyezve

Akár egy cuki kiskutyás reklám is könnyekre fakaszt? Ne aggódj, a legtöbben így vannak ezzel! A karácsonyi szezon mindent elbír, hiszen kiváló táptalaja a giccsnek és a túláradó érzelmeknek. Ilyenkor mindenki sokkal emocionálisabb, engedd nyugodtan szabadjára érzéseidet.

Nem kell feszengened!

Biztosan ismerős az érzés, amikor illendőségből jóval tovább kell ottmaradnod egy vendégségben, mint ahogy szíved szerint tennéd. Van egy jó hírünk: kismamaként akkor távozol, amikor csak akarsz! Ráadásul ezt még pár évig gyakorolhatod, hiszen a baba fáradtsága is jó alibi lesz a távozásra.

SALE

Nehéz ellenállni a rengeteg szebbnél szebb, cuki gyerekholminak. Kitartás, már csak pár napot bírj ki!  Karácsony után szuper akciókat foghatsz ki 20, 30 sőt akár 50% kedvezménnyel, így sok aranyos, minőségi babaruhára tehetsz szert. Ilyenkor ráadásul a boldogság faktor is magasabb, hiszen az akciós vásárlásoknál szinte úgy érezzük, mintha nyertünk volna valamit…