A 3D hatású zsírégető formula magas koncentrátumban tartalmaz kapszaicint, mely felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a zsírszövet lebontását. A lipideket szabad zsírsavakká alakítja, így könnyen eltávolíthatóvá válnak a sejtekből. A termikus anticellulitisz bőrradír hatékonyan segít a cellulit csökkentésében, miközben stimulálja a bőr vérkeringését és oxigénellátását. 

Bizonyított hatások:*

-          Simább bőr – 100%
-          Rugalmasabb bőr – 100%
-          Mélytisztítás – 83%
-          Feszesebb bőr – 100%

*Független tesztlaboratórium által 30 személyből álló csoportban, 2 hetes rendszeres használat után, cellulitisz csökkenést mérő eszközök általi eredmények.

Alkalmazása: Vigye fel a bőrradírt gyengéd masszírozó mozdulatokkal a száraz bőrfelületre, különös tekintettel az érintett területekre. Azokon a területeken, ahol felhalmozódott a cellulóz időzzön picivel többet, mert a kívánt karcsúsító hatás csak így érhető el. Öblítse le langyos vízzel, majd szárítsa meg a testet. A legjobb eredmény érdekében használja rendszeresen a Lift4Skin Body Shapert! A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, és allergiára hajlamos egyének bevonásával készült. Illatmentes. pH semleges a bőrre.