„Bio-Oil Pass the Oil” kampány leírás

A kampány célja:

A Bio-Oil egy online videós kampány keretében szeretné bemutatni termékei felhasználásának sokszínűségét különböző személyiségeken keresztül.

A szereplők kiválasztásához online castingot hirdetünk, melynek során a különböző célcsoportok egy maximum 30 másodperces bemutatkozó videóban adhatják le jelentkezési szándékukat. A bemutatkozás legyen rövid, tömör és ötletes: mutasd meg, milyen karakter vagy!

A videóról:

A kampány videója az utóbbi időben az interneten elterjedt Pass the bottle challenge (https://www.youtube.com/watch?v=1q19EyeT1vM&t=1s) hangulatát idézi meg, melyben a különböző célcsoportokat képviselő szereplők italos üveg helyett a Bio-Oil termékét „passzolják” át egymásnak és mindannyian más és más felhasználási módját mutatják be a terméknek.

A videóban összesen 7 ember szerepel, melyből kettő a médiából ismert személyiség, így további 5 személyt keresünk, akik felismerik magukat az itt felsorolt perszónák egyikében:

Terhes kismama

  • 25-35 éves kismama, láthatóan nagy pocakkal

Teltkarcsú, plus-size nő

  • 30-40 éves, plus-size nő, aki büszke a testalkatára

Testépítő férfi

  • 25-35 éves, izmos testépítő férfi

Sportoló nő

  • 25-35 éves sportos/sportoló nő, aki számára fontos a mindennapi mozgás

 Szakállas férfi

  • 30-40 éves szakállas férfi, aki számára fontos a gyakori szakállápolás

Szereplők kiválasztása:

 A szereplők kiválasztásáért a Bio-Oil Hungary kreatív csapata felel, akik egyedi karaktereket keresnek. Részletes részvételi szabályzat: https://ceumedika.hu/blog/bio-oil-pass-the-oil-reszveteli-szabalyzat/

Kiválasztottak értesítése:

 A kiválasztott személyekkel március 18-án vesszük fel a kapcsolatot és bekérjük postacímüket, hogy a termékeket eljuttathassuk hozzájuk. A csomag postázásával egy időben egy részletes instrukciót tartalmazó dokumentumot küldünk meg, melyben leírjuk a szükséges lépéseket a saját részük felvételével kapcsolatban.

Fontos!

A jelentkezők tudomásul veszik, hogy kiválasztásuk esetén és a Bio-Oil termékek postázását követően, kötelesek részt venni a videóban.

A kiválasztott szereplők videóinak beküldési határideje

 A már kiválasztott szereplőknek március 27-ig van lehetőségük elküldeni kész videójukat, mely később a kampány videó részeként fog megjelenni a social media felületeken.

Bio-Oil csomag tartalma

  •  1 db Bio-Oil Bőrápoló Olaj (Natúr) 60ml
  • 1 db Bio-Oil Bőrápoló Olaj 60ml
  • 1 db Bio-Oil Gél Száraz Bőrre 100ml

Értéke:  11.683 Ft

Jelentkezés

 Ha szívesen részt vennél, jelentkezz bemutatkozó videód elküldésével a jelentkezz.biooil@clairandcurtis.com emailcímre! Amennyiben a videó mérete meghaladja a levelezőrendszered által megengedett maximális csatolmányméretet, bemutatkozásodat elküldheted Google Drive, OneDrive, WeTransfer, vagy YouTube linkként is.