Flexipure Original étrendkiegészítő oldat

Bioaktivált szilícium étrendkiegészítő oldat csalánnal. Multifunkcionális egészségvédő, kollagén szintézist elősegítő, immunerősítő és a hosszú távú aktív egészségmegőrzés és vitalitás alapvető kiegészítője.
A Bioaktív szilícium szabad elektronokban gazdag molekula.

Vásárlás a Ceumedika webshopban

Adagolás

Napi javasolt kezdő mennyiség: egy hétig naponta 45 ml, majd 3 hónapon át naponta 15 ml. Javasolt reggel, üres gyomorra szájon át bevenni. Az adagoláshoz használja a mellékelt mérőpoharat. Használat előtt egyszer fordítsa fel és le az üveget. A kúra szükség szerint ismételhető.

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

A szilícium fontos

A kor előrehaladtával folyamatosan csökken a szervezetben található szilícium mennyisége, ami a szervezet egészére hatással van. Az emberi testnek napi közel 17-40 mg szilíciumbevitelre van szüksége.

Ismerje meg az egyik legfontosabb nyomelemünk, a szilícium szervezetre gyakorolt jótékony hatását, és próbálja ki a bioaktivált szilíciumtartalmú Flexipure termékcsaládot.

https://flexipure.eu/hu/