Ceumed Baby Koszmó Gél

A Ceumed Baby koszmó gél olyan értékes olajokat és növényi kivonatokat tartalmaz, melyek ápolják és nyugtatják az irritált fejbőrt.

A gél gyengéden és rövid hatóidő alatt feloldja a faggyúval körülvett, sárgás pikkelyréteget (koszmót), mely ezután sampon használata nélkül, könnyen és maradéktalanul vízzel eltávolítható.

Vásárlás a Ceumedika webshopban

Innovatív formula

A Ceumed Baby koszmó gél egy új, innovatív oleogél formula. A természetes növényi kivonatokat tartalmazó olajos gélt száraz ujjakkal kell felvinni az érintett, száraz bőrfelületre. Az olajos gél víz hozzáadása nélkül, fájdalommentesen feloldja a koszmó réteget. Az oleogél pár csepp víz segítségével átalakul egy tiszta vízzel könnyen leöblíthető emulzióvá.

inno1 inno2
1. A csecsemő fején megkeményedett, sárgás-fehér színű, zsíros pikkelyrétege (koszmó). 2. A száraz fejbőrön feloldódik a megkeményedett koszmóréteg
inno 3 inno 4
3. A megfelelő hatóidő után, pár csepp víz hozzáadásával, a zsíros-faggyús keverékből egy vízben oldódó tejszerű emulzió keletkezik. 4. Langyos vizes lemosás után a gyerek feje ismét tiszta, ápolt és jó illatú lesz.

Alkalmazása egyszerű

alk1 use2
1. Az olajos gélt száraz ujjakkal kell felvinni az érintett bőrfelületre. 2. Hagyjuk hatni az olajos gélt néhány percig. Erős koszmó lerakódás esetén másnap ismételjük meg a műveletet.
use3 use4
3. A megfelelő hatóidő után a vizet cseppenként kell felvinni a kezelt területre, és kör alakban eloszlatni a tejszerű emulzió kialakulásáig. 4. A tejszerű emulziót bőséges mennyiségű, langyos, tiszta vízzel kell leöblíteni.

Ceumed Baby Lipo Termékcsalád

A Ceumed Baby Lipo termékcsalád száraz és nagyon száraz bőr ápolására alkalmas.

A Ceumed Baby Lipo Krém magas lipid tartalmának köszönhetően gondoskodik a bőr lipid- és vízveszteségének gyors kiegyenlítéséről. A bőr felületén mikroréteget képző hatóanyagok újjáépítik a bőr természetes hidrolipid rétegét – így a bőr barrier funkciója állítják helyre – ezzel megvédik a bőrt a kiszáradástól. A glicerintartalomnöveli a bőr víztartalmát, ezáltal hozzájárul a bőr megfelelő hidratáltságához.

TISZTÁLKODÁS

Ceumed Baby Lipo krémes fürdető gél – 200ml

ÁLTALÁNOS BŐRÁPOLÁS

Ceumed Baby Lipo testápoló balzsam – 200 ml

INTENZÍV BŐRÁPOLÁS

Ceumed Baby Lipo krém – 100ml

MIÉRT A CEUMED BABY LIPO TERMÉKCSALÁD?

  • mert mindennapos használata elősegíti a száraz, érzékeny bőr megfelelő hidratáltságát;
  • mert a benne lévőlipidek táplálják a bőrt
  • mert elősegítheti a bőr regenerációját, és a bőr barrier funkciójának helyreállítását;
  • mert a benne lévő glicerin hidratálja bőrt,
  • mert nem tartalmaz ureát, amely csípő, égő érzést okozhat
  • mert illatanyagot és színezéket nem tartalmaz
  • mert parabén-mentes
  • mert érzékeny bőrre tesztelt és a Ceumed Baby Lipo Krém hatása klinikailag igazolt*

*Wachall, B., hammes, s. InfectoPharm arzneImIttel und consIlIumGmBh hePPenheIm, Germany2009: Prospective, randomised, double-blind, intra-individual comparative study with Neuroderm Moisturising Cream and Neuroderm Moisturising Cream Lipo vs anionic hydrophilic cream SF in patients with atopic dermatitis