Orrszi Porszi Műanyag Porszívós Orrszívó

Orrszívásnyira a boldog mosolytól!
Biztonságos porszívóra csatlakoztatható orrszívó.

Vásárlás a Ceumedika webshopban

Miért az Orrszi Porszi orrszívó?

 • Mert 5 részre szedhető, így rendkívül egyszerűen tisztítható a csap alatt.
 • Sterilizálható forralással. A készülék minden darabja hőálló anyagból készült.
 • Helyes használat mellett az orrváladék nem tud bejutni az orrszívó készülékének csövébe, továbbá a porszívó gégecsövébe sem.
 • Az alap Orrszi Porszi csomag szettben is kapható, ami egy készüléket, kétféle szívófejet és egy tisztítókefét tartalmaz.
 • Nem tartalmaz egészségre káros anyagot.
 • Gyermekorvosok és fül-orr gégész szakorvosok ajánlásával

Szülőknek

Az Orrszi Porszi használata egyszerű és egyértelmű.

 • Illessze össze a műanyag részeket.
 • A harang alakú végét dugja a porszívó csövébe.
 • Kapcsolja be a porszívót
 • A szívófejet illessze stabilan a gyermek orrnyílásába.
 • Ügyeljen a helyes tartásra!
 • Ha már nem jön több váladék, kapcsolja ki a porszívót, szedje szét az Orrszi Porszit részeire és mossa el forró vízben.

Hasznos tanácsok

 • A porszívó hangja erős, zajos. Ne ijedjen meg, ha a gyermek azonnal sírni kezd. Még a nagyobbak is gyakran hisztiznek, ha már meghallják a porszívó hangját.
 • Legyen türelmes! Sokszor a váladék mélyen az orrüregben megtapadva ül. Az elején azt hiheti, hogy nincs is váladék, vagy egyszerűen nem akar kijönni. Mozgassa a szívófejet az orrnyílásban és ahol érzi, hogy a váladék megmozdul, tartsa pozícióban! A váladék meg fog indulni és kitartóan jönni fog!
 • Ha a náthás baba türelmetlen, vagy ellenáll, értesse meg vele az orrszívás fontosságát! Ha ez sem hoz eredményt, találjon olyan pozíciót, amivel az orrszívást el tudja végezni egyedül vagy segítséggel!
 • A napi többszöri orrszívás gyakran kényelmetlen kötelesség a szülőnek és a gyermeknek egyaránt. Gondoljon arra, hogy a váladék eltávolításával, sokkal kellemetlenebb következményektől óvják meg magukat.
 • Az orrmandula-műtéten átesett gyermekek esetében is sokszor szükség lehet az Orrszi Porszira. Tegye könnyen elérhető helyre!
 • Ha úgy látja, hogy a gyermek már erősen, megfelelően tud orrot fújni, az orrszívó porszívó még akkor is hatékony segítség lehet.
 • Keresse a bababoltokban, patikákban vagy rendelje meg online webpatikánkban!

Miért fontos az orrszívás?

Miért fontos az orrszívás és az orrváladék eltávolítása?

A csecsemők a születés pillanatától orron keresztül lélegeznek, így az el nem távolított orrváladék már egészen korán okozhat táplálkozási (légzési) nehézséget is.

Hogy egy kis problémából, nehogy nagy baj legyen

Ha elmarad a fertőzött váladék orrszívóval való eltávolítása, arcüreg-, középfül-, vagy orrmandula-gyulladás alakulhat ki. A fertőzött váladék eljuthat a légutak egész területére – a légcsőbe és a hörgőkbe is –, a lenyelt váladék pedig gyomorhurutot okozva hasfájást, hányást, hasmenést okozhat a babának.

A babanátha veszélyei

A náthás baba orrjárata eldugul. Súlyosabb esetben az orrnyálkahártya duzzanata akadályozza az orrba nyíló fülkürt szellőzését is. Ez a magyarázata, hogy a később kialakuló hallászavarok egy banálisan induló nátha szövődményei is lehetnek. Az orrszívással és az orrjárat rendszeres tisztításával mindezek a szövődmények és problémák kiküszöbölhetők, elkerülhetők.

Használati tanácsok az Orrszi Porszi orrszívóhoz

Az orrváladék leszívása közben ajánlott az illeszték csúcsát oldalra és lefelé irányítani, hiszen súlyánál fogva a váladék az orrfenéken gyűlik össze. A szívás ereje sem az orrnyálkahártyán, sem a koponyaüregben nem okoz kárt. Hosszú, több évtizedes tapasztalatunk bizonyítja, hogy napi többszöri használata még inkább elősegíti az orrjárat tisztulását és szabaddá válását, így a csecsemő szopása zavartalan, alvása gondtalan lesz.

Ajánlott a szívóeszközt minden használat után alaposan kitisztítani, fertőtleníteni.

A Magyar Termék Nagydíj

„A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj® elnyeréséhez kapcsolódó pályázat a legrangosabb minősítő rendszerré vált.”

2014-ban az Orrszi Porszi Magyar Termék Nagydíjas lett!

Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy kimagasló minőségű egészségügyi termékekkel könnyítsük meg ügyfeleink életét. E célhoz azonban nem elég a szaktudás és a hatékony piaci jelenlét, ennél sokkal több kell. Érteni a valós igényeket, és megérteni az egészségügyi problémákkal találkozó fogyasztókat. Éppen ezért a folyamatos fejlesztés és az innovatív megoldások keresése az, ami megkülönböztet bennünket másoktól. Hiszen szeretni nem elég, okosan kell tudni szeretni.

Cégünk a babaápolási termékek piacára lépett be először. Büszkék vagyunk eddig elért eredményeinkre, nemzetközi hátterünkre, és arra, hogy immár 6 közép-európai országban is jelen vagyunk. Az itt megszerzett tudást most más egészségügyi területen is kamatoztatjuk, hogy amit a babáktól megtanultunk átadhassuk a felnőtteknek is.

Az Orrszi Porszi, egyedülálló porszívóra csatlakoztatható orrszívó, amely az elmúlt 20 év alatt, az anyukák kedvencévé vált, nem csak Magyarországon hanem a környező országokban is.

Nekünk elsősorban a kisgyermekek és a családok megelégedése a legfontosabb. A pozitív szakmai visszajelzés pedig megerősít minket abban, hogy jó úton járunk. Missziónk továbbra is: „Szeress okosan!” Szeretni ugyanis sokféleképpen lehet, de rátalálni a valós igényekre és megadni azt, amire igazán szükség van, a legnagyobb eredmény, amit elérhetünk. Mi a Ceumednél folyamatosan ezen az úton járunk és igyekszünk kimagasló minőségű termékekkel, elérhető áron hozzájárulni egy gondtalanabb élethez.

Használati útmutató

Az Orrszi-Porszi orrszívó porszívó használati utasítását az alábbi linken érheti el: Használati utasítás