Long4Lashes extrém körömerősítő szérum

A Long4Lashes körömápoló termékei lehetővé teszik a gyenge körmök erősítését, valamint segítenek a berepedezett, hámló körömágy ápolásában.

Vásárlás a Ceumedika webshopban

Hatása

Professzionális formula a gyenge, törékeny körmöknek. Segít a körömlemez újraépítésében, kitölti a hézagokat és az egyenetlen felületeket.

Eredmény

A köröm felülete megvastagodik, erősebb lesz, ezáltal védi a körmöket a károsodástól és töredezéstől. A szérum elegáns opálos árnyalatot ad a körmöknek.

Körömlakk állagú szérum, amely azonnal megerősíti a körmöket. Újjáépíti, megszilárdítja és fényesíti a körömlemezt, miközben kisimítja annak felületét. Opálos színe kellemes megjelenést kölcsönöz a körmöknek. Főleg azoknak ajánlott, akiknél műkörömépítés miatt sérült a köröm felszín.

Innovatív Re-Light rendszer: megakadályozza a körömlemez elszíneződését és fényesebbé teszi azt.

A formula összetevői

Pisztácia olaj – serkenti a keratin szintézist.

Olyan aromás gyanta, amely gyulladásgátló és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik; növeli a körömágyban a keringést és felgyorsítja a körmök növekedését.

Fény stabilizátor

Megakadályozza a foltok kialakulását, valamint fényesebbé teszi a körmöket

Szerves szilícium származék

Elősegíti a köröm növekedését, csökkenti annak törékenységét és védőréteget képez rajta, hogy megóvja.”;}i:2;a:3:{s:5:”title”;s:17:”Hogyan működik?”;s:2:”id”;s:14:”hogyan-mukodik”;s:7:”content”;s:456:”

 

Alkalmazás

Alkalmazd 2 naponta 2 rétegben (lakk alapjaként is használható).