Medimento sarok- és lábápoló krém

Érdes, száraz és repedezett sarok es láb kezelésére. Új-zélandi manukamézet tartalmaz. Hidratál, és leköti a vizet a bőrben- így a sarok kellemesen hidratált es szép sima lesz.
Cukorbetegek is alkalmazhatják.

Vásárlás a Ceumedika webshopban

Sarok- és lábápoló krémünk a cukorbetegséget kísérő száraz, kemény és repedezett láb kezelésére használható. A diabéteszes láb igen gyakran vízhiányos (a cukorbetegek 82,1%-a szenved ettől a problémától, aminek a vörös, repedezett vagy viszkető bőr a tünete). A vízhiányt a rossz periférikus keringés okozza, miáltal a bőr szárazzá és pikkelyessé válik. A repedezett sarkak korai kezelése a komplikációk jelentős csökkenéséhez, elmulasztása akár amputáláshoz vezethet.

A Medimento sarok- és lábápoló krém 25% ureát tartalmaz, amely úgy javítja a bőr hidratáltságát, hogy növeli a bőrréteg vízfelvételét és a szaruréteg vízmegkötő képességét. Az urea gátként funkcionálva és a bőr kapacitásának növelésével bizonyítottan csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést.

Az új-zélandi manukaméz nem csak antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, de emellett regenerálja, helyreállítja és védi a bőrt, sebgyógyító hatású is.

  • 25%-os urea alapú, tápláló formula
  • A lábat simává, puhává és tökéletesen hidratálttá varázsolja
  • Cukorbetegek számára is alkalmas
  • Parabénmentes

Összetevők

Aqua, Urea, Lanolin Cera, Petrolatum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Dimethicone, Glycerin, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Mel (MAnukaméz), Parfum, Ethylhexylglycerin. 25% ureát tartalmaz, amely a bőr természetes hidratáló anyaga.

Használat

  • Mossa és szárítsa meg a lábát.
  • A Medimento sarok és lábápoló krémet naponta kétszer vigye fel az érdes, megkeményedett,száraz bőrre a repedezés kockázatának csökkentése céljából.
  • Ne használja sérült bőrön.

Csak felnőttek számára ajánlott. Amennyiben a használat során helyi irritáció vagy kiütés jelentkezik, hagyja abba a termék alkalmazását. Szembe ne kerüljön. Külsőleg.
Gyermekektől elzárva tartandó. 30°C alatt tárolandó.