A 3D hatású zsírégető formula magas koncentrátumban tartalmaz kapszaicint, mely felgyorsítja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a zsírszövet lebontását. A lipideket szabad zsírsavakká alakítja, így könnyen eltávolíthatóvá válnak a sejtekből. A szérum stimulálja a mikró keringést és növeli a sejtes anyagcsere sebességét a hőtermelés aktiválásával. Ennek köszönhetően formálja és feszesíti az alakot, és segíti az adott testrész körfogatcsökkenését – 2 hónapos, rendszeres használat mellett – akár egy konfekciómérettel is!

Bizonyított hatások:*

-          Feszesebb bőr – 100%
-          Simább bőr – 100%
-          Csökkenti a látható cellulitiszt – 63%
-          Alak formálás (ruhaméret csökkentés) – 50%**

*Független tesztlaboratórium által 30 személyből álló csoportban, 2 hetes rendszeres használat után, cellulitisz csökkenést mérő eszközök általi eredmények.

** Független tesztlaboratórium által 30 személyből álló csoportban, 4 hetes rendszeres használat után, cellulitisz csökkenést mérő eszközök általi eredmények.

Alkalmazása: Reggel és masszírozza a bőrbe, különös tekintettel az érintett területekre. A kezelés hatásának növelése érdekében a szérum alkalmazása előtt használja a Lift4Skin anticellulitisz bőrelőkészítő radírt. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, és allergiára hajlamos egyének bevonásával készült. Illatmentes. pH semleges a bőrre.