• Szudorka kalandjai - Álommanó birodalma

  Szudorka és Pannika egyre magasabbra emelkedtek, hamarosan ezer és ezer csillag között jártak. A kislányt hihetetlen nyugalom és szeretet öntötte el, tudta, hogy barátok veszik körül.

 • Szudorka és Pannika

  Szudorka az egész napot Danival töltötte, nagyon jól érezte magát az óvodában. Délután azonban, amikor a kisfiú hazafelé indult anyukájával, búcsúzkodni kezdett.

 • Mi a fontosabb?

  Élt egyszer két kismanó: Pricli és Pracli. Testvérek voltak ők, ésahogy ez már testvérek között lenni szokott, gyakran civakodtak.Persze ugyanolyan gyorsan ki is békültek, mert senki mással nem tudtakolyan jól játszani, mint éppen egymással. Egyszer azonban igenkomoly vitába keveredtek. 

 • Szudorka az óvodában

  Pamacs leült az ajtó elé, és csaholni kezdett. Hamarosan ki is nyílt az ajtó, és egy kisfiú kukucskált ki rajta.- Pamacs, hát itt vagy? Aranyos kiskutyám, de jó, hogy haza találtál, azt hittem, hogy egészen elvesztél!Még sírtam is miattad!- Vau! – válaszolta boldogan a kutyus, és megnyalta kicsi gazdija kezét.Hamarosan az egész család a kutyust simogatta.

 • Az elveszett kiskutya

  Szudorka percekig csak állt, és csodálta a lakótelep hatalmas épületeit. Különös érzés fogta el. Ott állt az út szélén, alig néhány lépésre attól, hogy igazi emberekkel találkozzon. Akkor ocsúdott csak fel, mikor sírást, és nyüszítést hallott. Csodálkozva nézett körül, s meg is pillantotta a hang gazdáját.