Az idei év legmenőbb körömtrendjei

A smink és a frizura mellett a manikűr is a szépség és az ápoltság egyik fő szempontja. Ha szeretsz kísérletezgetni, nyitott vagy az új dolgokra, akkor ideje megismerned az idei trendeket! Mutatjuk, mi a divat 2022-ben a manikűr terén, milyen körömszínekkel, motívumokkal tudod feldobni a szettedet és a kedvedet!

Kezdjük az év divatszínével!

2022 hivatalos divatszíne a very peri, egy liláskék árnyalat, mely eddig nem létezett a Pantone színkatalógusában. A cég közleménye szerint a „vidám, örömteli hozzáállást és dinamikus jelenlétet sugall, amely bátor kreativitásra és fantáziadús megnyilvánulásra ösztönöz.”

Forrás: Pantone

Így mutat a körmökön:

Forrás: https://www.instagram.com/p/CZRwVNHMNXL/

A 2022-es Pantone trendlistán nemcsak a liláskék kap helyet, hanem még négyféle kék árnyalat is. Jöhetnek a karakteres kékek, no meg a pasztelles árnyalatok is – ahogy az ízlésed diktálja: együtt, vagy külön-külön.

A 2022-es Pantone trendlistán nemcsak a liláskék kap helyet, hanem még négyféle kék árnyalat is. Jöhetnek a karakteres kékek, no meg a pasztelles árnyalatok is – ahogy az ízlésed diktálja: együtt, vagy külön-külön.

Fémesen csillogó

Továbbra is menő az arany, az ezüst és a metálosan fénylő bronz, főleg, ha csak díszítésre és nem az egész körömre használod.

Minták és kombinációk

Idén szinte minden megengedett. Lehet minden körmöd más színű, kerülhet rájuk más-más apró minta, nyugodtan bontakoztasd ki a kreativitásodat! A mi nagy kedvencük a tojáshéj szín és minta, húsvétra szerintünk must have!

Bármelyik színt vagy mintát választod, fontos, hogy csak tökéletesen ápolt, manikűrözött kézen, egészséges körmökön mutatnak igazán jól! Ehhez pedig a következőkre kell ügyelned:

  • Nagyon illúzióromboló a repedezett körömágy, tönkreteszi a legszebb manikűrt is. Épp ezért figyelj a körömágyra, a bőr legyen szépen visszatolva (vagy kivágva) és hidratálva.
  • Nem tud szép lenni a lakkozás, ha töredeznek a körmeid. Használd a Long4Lashes körömágy ápoló és körömnövekedést stimuláló szérumot, amelynek NutriAct komplexe táplálja, regenerálja és hidratálja a körömlemezt valamint a körömágyat. A Long4Lashes szérum hatékonyan veszi fel a harcot a törékeny, beszakadásra hajlamos, elvékonyodott vagy sérült körömlemez valamint a lassú körömnövekedés problémájával. Az eredmény: rugalmas, egészséges kinézetű körmök, melyeken jól mutat majd a lakk, bármilyen stílust vagy színt választasz.
  • Figyelj oda arra, hogy kézbőröd megfelelően hidratált, ápolt legyen! Ezzel nemcsak a bőr öregedését késlelteted, de a manikűröd is jobban mutat majd. Egyik kedvencünk a Medimento kézkrém, melynek használatával kezed puha, sima es maximálisan hidratált lesz.