Forradalmian új testápolási élmény: BABÉ Balm to Oil

Az olajokat nem csak a konyhában, a gasztronómiai élmények fokozására lehet használni, hiszen bizonyos olajok extra hatékonyan ápolják a bőrünket.

A növényi olajokat évezredek óta használják a bőr ápolására, megszépítésére. Az olívaolajat Homérosz folyékony aranynak nevezte, az ókori Görögországban az atléták rituálisan dörzsölték be vele testüket. Az ókori rómaiak is olívaolajjal kenték bőrüket, hogy az puha és egészséges maradjon; Indiában a mai napig mindent gyógyító csodaszernek tartják a neem olajat; az arab hölgyek pedig az argánolajnak tulajdonítják a bőrük egészségét és szépségét.

Az olajok a bennük lévő esszenciális, az egészséghez elengedhetetlen olajsavaknak köszönhetik hatásukat, no és persze annak, hogy E-vitaminban, fenolokban, karotinokban gazdagok.

BALM TO OIL

Újító, olajjá alakuló formula

A Laboratorios BABÉ újdonsága, a Balm to Oil testápoló egyedi, növényi olajokkal gazdagított formulája segít elűzni a szárazbőr problémát és a vele járó feszülő, viszkető érzést.

A Balm to Oil testápoló értékes összetevői között megtaláljuk az Inka Inchi és a Chia olajat is. Prebiotikus és probiotikus hatóanyagokkal dúsított bőrpuhító formulája mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, erősíti a barrier funkciót, valamint megakadályozza a vízveszteséget és a kiszáradást.
A Balm to Oil krémes állagú testápoló balzsam a testbe masszírozva olaj textúrájúvá változik, amely táplál és hidratál anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna bőrfelületen.

A Balm to Oil testápoló előnyei:

  • Bőrpuhító növényi olajokban gazdag formulája egyedülálló.
  • Helyreállítja a bőr barrier funkcióját, segít meggátolni a bőr kiszáradását.
  • Prebiotikus és probiotikus hatóanyagai révén segít újra egyensúlyba hozni a mikrobiomot (bőrünk ökoszisztémáját).
  • Innovatív balzsam textúrája újszerű bőrápolási élményt nyújt, teljesen felülírja azt, amit eddig a bőrápolásról gondoltál.
  • Intenzíven táplálja, helyreállítja és nyugtatja a száraz, érzékeny vagy atópiára hajlamos bőrt.
  • Csökkenti a száraz bőrérzetet, hidratálja a bőrt, rendszeres használatával a bőr puhábbá és feszesebbé válik.

Most a Balm to Oil testápolót csomagban, a BABÉ Omega Tusfürdővel együtt vásárolhatod meg!

 

Mélyebb hidratálás                           Több puhaság                            Tökéletes bőrrugalmasság és komfortérzet