Salt & papper – a legújabb őszi hajtrend

Fő a természetesség! Látványosak, izgalmasak és nagyon szexisek az idei őszi hajszínek!

A trend a negative space –szel kezdődött

Nemrég új hajfestési trend gyűrűzött be a frizuradivatba, ami a természetességével elsöpörte az addigi melírtechnikákat. Már a balayage frizuráknál is azt hihettük, hogy festett haj már nem tűnhet természetesebbnek, de aztán jött a negative space, vagyis a negatív tér technika. Ennek lényege az, hogy a haj eredeti tónusát felhasználva a tincsek eredeti fényjátékát utánozza. Vagyis az eredeti hajszínedbe kerülnek be sötétebb, vagy –hajszíntől függően- magasabb fényerejű, világosabb tincsek. Az ombrétól könnyű megkülönböztetni, mert a haj világosabb az arc körül.

Így hát lassan búcsút intettünk a csíkos frizuráknak és hangsúlyossá vált a természetesség. A negtive space technikával festve a haj dúsabb, fényesebb hatást kelt, ráadásul praktikus is, mert –mivel nem változik meg drasztikusan a hajszín – a lenövés sem olyan feltűnő benne.

És innen már csak egy ugrás a salt & papper, mely őszülő hajjal is élhető viselet, de a fiatalok körében is menő.

Evidensnek tűnik, hogy az ősz haj inkább mumus, mint vágyálom… De mint minden, ez is változik és egyre inkább trenddé válik. Attól félsz, hogy ezüstróka hajjal öregebbnek látszol? Nem kell ettől tartanod. Jól megválasztott színekkel és fazonokkal vonzó és elegáns leszel, garantáltan nem tűnsz majd nyugdíjasnak tőle. A hűvös ezüstfény színek világosabb, magas fényerejű fehér átmenetekkel kombinálva attraktív, vonzó hatást keltenek.

A salt and papper nem csak a hagyományos, „mákos”, „deres” hajszínt takarja, hanem például a melegfehérre lágyított platinaszőkét és a hamuszőke árnyalatait is.

Ahogyan a negative space-nél, a salt and papper szín is a frizura természetes tónusaiból építkezik, és ennél a technikánál is erős szerepe van a színátmeneteknek. Ha eddig platinaszőke voltál, próbáld ki a melegebb fehér árnyalatokat, melyek finomítják a vonásokat és nem sápasztanak.

Akár hosszú, akár rövid és bármilyen színű is a hajad, fontos, hogy megfelelően ápold, hiszen csak egészséges, jól ápolt, dús hajkoronával mutatsz igazán jól.  Óvd, dúsítsd hajad speciális készítményekkel! A Long4Lashes Hajhullás elleni, erősítő sampon segít erősíteni a gyenge és töredezett hajat, megvédeni azt a hajhullástól. Ha a hajnövekedést szeretnéd intenzíven serkenteni vagy foltos hajhullást tapasztalsz, akkor a Long4Lashes Hajnövekedést serkentő szérumot hívd segítségül! Növeli a véráramlást a szőrtüszőkben, ezáltal a tápanyagok gyorsabban szívódnak fel, erősíti a hajszálakat és a szőrtüszőket, csökkenti a hajtöredezést, elősegíti hajnövekedést.

Intenzív kúrával tudod leginkább formába hozni a hajadat, ezért érdemes az itt bemutatott Long4Lashes termékeket kedvezményes áron, csomagban megvásárolni.

Ha arra vágysz, hogy a frizurád sokáig friss maradjon, illetve a zsíros haj problémájával küzdesz, akkor a BABÉ Sampon Zsíros Hajra és a BABÉ Sampon Zsíros, Korpás Hajra nyújthat megoldást. A BABÉ Sampon Zsíros, Korpás Hajra 0,5% szalicilsavat is tartalmaz, ami gyengéden oldja le a korpát a fejbőrről és szabályozza a faggyútermelődést.